torstai 29. huhtikuuta 2010

Soluttautuja kyydissä

Erittäin hyvälaatuinen 8-soluinen alkio otettu tänään kyytiin :) Meinaan koko ajan pillahtaa itkuun, olen niin onnellinen hyvistä lähtöasetelmista. Pakkaseenkin jäi pari kaveria. Nyt pitäisi vaan levätä ja odottaa... Ajatukset pyörii kahdeksan maailman tärkeimmän solun ympärillä. Huh, mitenkähän pystyn keskittymään yhtään mihinkään seuraavien viikkojen aikana?

Itse siirto-operaatio oli nopea ja kivuton. Katetrin laiton yhdeydessä tuntui kuukautiskipuun verrattavaa jomotusta, mutta muuten kokemus oli hyvä. Punktion ja siirron suorittanut lääkärikin oli todella ihana tyyppi. Pelkkää positiivista siis. Lugejen kanssa läträäminen sen sijaan on ärsyttävää, hankalaa ja loputonta. Ihan oikeasti - onko normaalia tunkea sormi omaan alapäähänsä kuusi kertaa päivässä (3 x 2 tabl. / pvä)? Ja pahimmillaan se pitää tehdä jossain julkisessa wc:ssä... Ällöä!

Maha on ollut välipäivien ajan todella turvoksissa ja tänään siirto-operaation jälkeen munasarjojen tienoilta on vähän jomotellut. Mutta kunhan saan tämän kirjoitettua aion heittäytyä sohvalle lepäämään kera suklaan ja nautiskella ajatuksesta, että sisälläni saattaa olla pieni elämänalku! Haluan liidellä pää pilvissä ainakin tämän päivän. Haluan olla toiveikas - silläkin uhalla, että mahdollinen romahdus sattuu kahta kauheammin.

Kuulumisiin viimeistään testipäivänä, hyvässä tai pahassa.

8 kommenttia:

  1. Kiva kuulla että hyvin on sujunut :) Tsemppiä ja toivotaan että kaikki menee mahdollisimman hyvin!

    VastaaPoista
  2. Luget on ällöjä! Onnentoivotuksia ja plussatuulia toivotellen. Kunpa se nyt onnistuisi...

    VastaaPoista
  3. Hei, olen seurannut täällä taustalla matkaasi jo jonkin aikaa. (en ole tainnut mitään kommentoida...) Nyt toivotan tsemppiä ja toivon, että kaikki menee mahdollisimman hyvin.
    Lepäilehän oikein kunnolla. :)

    T: Sussu

    VastaaPoista
  4. Voi miten jännää.. Toivottavasti kaikki menee hyvin!

    VastaaPoista
  5. Olen minäkin hetken aikaa jo seuraillut taustalta, nyt vasta sain aikaiseksi kommentoida..

    Toivon teille paljon paljon onnea matkaan, kunpa pikkuinen asettuisi taloksi! :)

    VastaaPoista
  6. Ah..Minä saan aloittaa lugejen kanssa läträämisen huomenna.Yhdeksästä solusta oli 6 hedelmöittynyttä.Minulla oli eilen siis punktio.Maha on todella turvonnut ja olen kyllä juonutkin paljon,mutta itku meinaa tulla kun sattuu alavatsaan ja pissa ei tule normaalisti tai siis tulee mut ei likikään samaa tahtia mitä juo.lääkärin mukaan turvotus voi kestää viikonn.No ei muuta kun lisää saikkua sitten hakemaan

    VastaaPoista
  7. HannaR: koeta kestää turvonneen mahan kanssa! Mä luulin punktion jälkeen, että selvisin vähällä. Maha turposi vasta siirtopäivänä ja on ollut siitä asti - nyt neljättä päivää - aikamoinen... illat on pahimpia :(

    - Muumi

    VastaaPoista
  8. Täälä muutaman päivän jäljessä...kyytiläinen matkassa ja 2 pakkasessa , 17.5 TESTI

    VastaaPoista