torstai 22. huhtikuuta 2010

Musta(vatsa)makkara

Huomenna selviää kasvatuksen tulos ja punktiopäivä. Nyt oli kuitenkin tultava pikaisesti kirjaamaan oireet ylös...

Tiistai-iltana vatsan turvotusta, eilen keskiviikkona pistelyä ja erittäin runsasta turvotusta, tänään rauhallisempaa. Onneksi on edes jotain oireita ja tuntemuksia vatsan seudulla, mutten en uskoisi sisälläni kasvavan yhtään mitään.

Vatsamakkarani näyttää lähinnä narkkarin työmaalta mustelmineen ja punertavine pistosjälkineen. Nyt jos olisi tyttöjen saunailta tiedossa, jättäisin sen kyllä suosiolla väliin. Maha on sen verran karun näköinen. "Kaaduin pyörällä", "koira töytäisi mahaa" tai "multa otettiin verikokeita mahasta" selitykset ei varmaan menisi läpi... Viime päivinä pistäminen on jo ollut hankalaa, kun "puhdasta" ihoa on melko vähän navan ympäristössä jäljellä.

Jännittää - kunpa kaikki näyttäisi huomenna hyvältä loppurutistusta ajatellen!

4 kommenttia:

 1. Täällä pidetään peukkuja! :)
  Oma pistosoperaatio alkaa heti kunhan nyt suvaitsis noi menkat saapua....

  VastaaPoista
 2. Samoja tunnelmia täälä eletään..Maanataiana toinen seurantaultra..ollaan taas viisaampia, tänään aloitin orgalutranin pistämisen ja puregonin lisäannoksella.On tämä jännää ja pelottavaa, onnea matkaan!

  VastaaPoista
 3. Moi Hanna, mikä tuollainen orgalutran Puregonin rinnalla on? En ole kuullutkaan aiemmin.

  Tsempitykset teille molemmille!

  - Muumi

  VastaaPoista
 4. Orgalurtan piikki on ns jarrupiikki jota siis pistellään yhdessä puregonin kanssa.Se myös kasvattaa soluja, mutta hieman jarruttaa" niiden kasvua.Ainakin yksityisellä suositaan tätä settiä" vai onko se lie sitten yksilöllistä mitä coktaililla kukakin käyttää:)

  VastaaPoista