keskiviikko 14. huhtikuuta 2010

Munien kasvatusta

Pari ensimmäistä piikityspäivää takana 150 IU annoksella. Tuntuu, että tällä kertaa Puregon kirvelee pistoskohdassa enemmän kuin "harjoituskierroksella". Ensimmäinen kontrolliultra on ensi viikon alussa ja viikon lopulla pääsemme toivon mukaan määrittämään punktiopäivän. Uskomatonta - me ollaan jo näin pitkällä! Me, jotka on tottuneet aina vaan odottamaan.

Saa nähdä mitä keksin aamuisten poissaolojen syyksi töissä. Auton huolto, hammaslääkäri, lääkäri, huoltomiehen saapuminen... onhan näitä, tekosyitä. Omatunnossa tuntuu aina pistos, kun joutuu peittelemään todellista syytä. Mutta hitto sentään, nyt on mun vuoro ottaa takaisin kaikki ne ylityötunnit, jotka olen puurtanut pitkin syksyä ja alkuvuotta! Kylmän viileesti vaan kohti valkoisia valheita...

Tämä viikko on lupa elää ihan normaalisti, mutta toisella piikitysviikolla pitäisi kuulemma jo rauhoittaa menoa ja välttää fyysisiä ponnisteluja. Heippa vaan rankat treenit ja ratsastustunnit, vähäksi aikaa. Tai toivon mukaan vähän pidemmäksikin aikaa... ei haittaisi ollenkaan, jos pahoinvointi tai väsymys yllättäisi vapun jälkeen.

Viikon sisällä nähdään ensimmäiset merkit hoidon onnistumisesta tai epäonnistumisesta - kasvakaa munikset, kasvakaa! Vahvistukaa ja antakaa meille mahdollisuus.

5 kommenttia:

 1. Hirmuisen paljon onnea teille tähän hoitoon! *pitää peukkuja*

  VastaaPoista
 2. Täällä ollaan lähellä samaa tilannetta..odottaen menkkojen alkua, että vois laittaa ekan annoksen puregonia.Lyhyellä kaavalla ekassa IVF:ssä,jännittävä matka" edessä

  VastaaPoista
 3. Täällä kanssa ensi viikon ti alkaa piikittely ja vapun jälkeen pitäisi olla edessä punktio ja toivottavasti myös samalla viikolla alkion siirto.

  VastaaPoista
 4. Täällä myös peukutetaan! :)

  VastaaPoista
 5. Kovasti onnea munisten kasvatusten kanssa. Itsehän pistelin menopuria muistaakseni lähemmäs 2 viikkoa, ennenkuin munikset olivat toivotun kokoisia, joten älä heti lannistu, mikäli tulosta ei heti tule.

  Täältäkin onnen säteitä ja peukutuksia sinne teillepäin!

  VastaaPoista