tiistai 28. joulukuuta 2010

Matalalennolla uuteen vuoteen

Vuosi vaihtuu pian. Tällä kertaa en halua toivoa tai maalailla tulevaa rakettien paukkuessa taivaalla. Ei vuoden vaihtuminen mitään muuta. Olen 1.1.2011 ihan yhtä lapseton kuin aiemminkin. Uusi Vuosi tulkoon sellaisena kuin tulee, minä kestän sen mitä kestettävä on. Ei ole vaihtoehtoja.

Mieheni pelkää terveyteni puolesta ja on jopa valmis luovuttamaan. Vaikka uskomme alkaa hiipua, minä en suostu vielä myöntämään tappiota. Olen valmis uuteen taistoon, uusiin arpiin ja kolhuihin, ja etenkin uuteen toivonkipinään ja mahdollisuuteen.

Hcg on vieläkin koholla. Raskausmassaa taisi sittenkin jäädä kohtuun... Odotan kuukautisia kuin kuuta nousevaa, sillä niiden myötä päästään vihdoin ottamaan askel eteenpäin.

Parempaa Uutta Vuotta kaikille blogin lukijoille!

5 kommenttia:

 1. Parempaa uutta vuotta teille ja sinulle, rohkealle taistelijalle!

  VastaaPoista
 2. Emiä kompaten, parempaa tulevaa vuotta ja voimia taisteluun! Toivotaan myös, että kuukautiset pian tulevat ja tuovat mukanaan lopun materiaalin.

  VastaaPoista
 3. Hyvää uutta vuotta sinullekin! <3

  VastaaPoista
 4. Ymmärrän oikein hyvin, että olet riskeistä huolimatta valmis uuteen yritykseen - ja ihan yksinkään et tuossa tilanteessa ole: sinullahan on meidän kaikkien tuki takana! Kaikkea parhainta vuodelle 2011 :-)

  VastaaPoista
 5. Hyvää uutta vuotta sinullekin ja voimia uusiin taistoihin!

  VastaaPoista