keskiviikko 10. elokuuta 2011

Epäuskoisuutta puolimatkassa

Minä: Mä en tunne vieläkään mitään hipaisuja tai kuplia... onkohan tää normaalia?
Mies: Onkohan se enää elossa?

Jep, hysteeriset lapsettomat keskustelee... Huoli on kasvanut viikko viikolta. Neuvolan täti sai vakuutella, että on täysin normaalia, etten tunne sikiön liikkeitä vielä raskausviikon 19 alkaessa. Sydänäänten kuuntelu sai vihdoin mielen rauhoittumaan (ainakin täksi päiväksi). Syke paukkui 140 lukemissa - hurja jyske!

Elossa se ainakin on. Äidin ja isin kulta.

5 kommenttia:

  1. Itselläni liikkeet ovat tuntuneet jokaisen raskauden kohdalla vasta puolen välin jälkeen. Tosi yksilöllistä.

    VastaaPoista
  2. Se on varmasti tosi yksilöllistä, koska liikkeet tuntuu. Ja istukan paikka vaikuttaa myös paljon. Mulla on istukat takaseinämässä ja silloin liikkeet saattavat tuntua aiemmin. Mutta mun täytyy nyt kyllä vielä sanoa, että vaikka jotain kuvittelen jo tuntevani, niin se ei todellakaan ole ollenkaan selkeästi vauvoista johtuvaa. Se on niin hentoa, että voisi yhtä hyvin olla vilkkaan mielikuvituksen tuotetta tai vaikka joku elohiiri. Enkä siis ole asiasta yhtään huojentunut, vaan minäkin panikoin ja odotan kuumeisesti niitä kunnon potkuja, joita varmasti saa odottaa vielä monta monituista viikkoa.

    VastaaPoista
  3. "Onkohan se enää elossa?" Minun vakio lauseeni :) Ei mikään naurun asia mutta hymyilyttää, että joku toinenkin "hokee" sitä. Nyt se on muuttunut lauseeksi "se on elossa vielä". Kunnon liikkeet alkoi tuntumaan vasta puolen välin jälkeen. Hyviä odotuksen päiviä!

    VastaaPoista
  4. Täällä on doppler ahkerassa käytössä melkeinpä päivittäin :) Muuten pyörisi nuo samaiset ajatukset mielessä varmasti todella usein! Toivotaan että ne liikkeet sieltä alkaisivat pikkuhiljaa tuntumaan, kyllähän se varmasti toisi mielenrauhaa..

    VastaaPoista
  5. You have got a nice blog site.

    VastaaPoista