perjantai 18. helmikuuta 2011

Viimeisen välietapin tulokset

Aamun ultrakäynnin tulos:

oikealla johtofolli 17 mm, 2 x 15 mm, 2 x 13 mm ja pieniä päälle
vasemmalla 16 mm, 15 mm, 3 x 14 mm ja vielä enemmän pieniä päälle

Ainakin 10 munista näyttää siis ehtivän kypsyä kerättäväksi, jee! Todennäköisesti enemmänkin. Viime kerralla tässä vaiheessa oli vain 3-4 riittävän isoa munista näkyvissä, mutta punktioon mennessä niitä kypsyi kuitenkin jopa 17 kpl.

Limakalvo oli 8 mm, eli oikein hyvässä kuosissa sekin.

Puregonia jatketaan huomiseen saakka ja sunnuntaina käyn hakemassa Pregnylin synnärillä. Ihanaa, kun ei tarvitse itse sohlata Pregnylin kanssa! Punktiopäiväksi määräytyi tiistai ja siirtopäiväksi perjantai. Tulen käymään siirtokeikan (jos sinne asti päästään) Helsingissä itsekseni junalla. Sopii siis toivoa, että pakkaset laskevat ensi viikon loppuun mennessä. VR:n toiminta kun ei ole ollut kovin vakuuttavaa viime aikoina...

Vähän alkoi jo jännittämään tulevat piinapäivät. Ihan todellako sitä taas ollaan tässä pisteessä? Toivon, epätoivon, odotuksen ja jännityksen kulminaatiopisteessä.


Hei, sinä pieni siellä jossain.
Olethan sitkeä ja kehityt hienoksi alkioksi, vaikka otamme sinut hetkeksi kylmään ulkomaailmaan. Asetuthan tällä kertaa oikeaan paikkaan yksiössäsi? Ja tulethan luoksemme syksyllä, kun päivät lyhenevät ja odotamme sinua valoksi elämäämme?
rakkaudella, Äiti ja Isi

2 kommenttia:

  1. Onnea hienosta "saaliista"! :) Toivotaan todella että nää pakkaset laskee, itse kanssa junilla Helsinkiin klinikalle sohlanneena alkaa usko aika lailla VR:ään mennä. Joka ikinen juna jolla tänä talvena oon menny on ollut myöhässä ja siitä syystä on joutunut lähtemään kotoa aina tuntia aikaisempaan junaan ettei varmasti lääkäristä myöhästy (kerran myöhästyin silti :D).

    Voimia myöskin tuleviin piinapäiviin!

    VastaaPoista
  2. Tilanne kuulostaa hyvälle, vaikka en noista määrä/kokoasioista vielä paljoa ymmärräkään. Tsemppiä ensi viikkoon ja tuleviin piinapäiviin! Ja uusi blogipohjasi on muuten tosi kiva. =)

    VastaaPoista