maanantai 28. helmikuuta 2011

Piinapäivitys

Olo on yllättävän rauhallinen. Yritän tietoisesti keskittyä kaikkeen muuhun; töihin, koiraharrastuksiin ja kavereiden tapaamiseen. Tämä on toiminut aika hyvin, mitä nyt eilen yllätin itseni selaamasta kalenterin välissä olevaa nimipäivälistaa... noloa. Pitäisihän minunlaiseni konkarin osata pitää itseni kurissa ja pelätä vain pahinta. Kuitenkin rakentelen pilvilinnoja salaa itseltäni heti kun tarkkaavaisuus herpaantuu. Toisaalta, se on aika ihanaa.

Fyysisesti olo on hyvä, joten on todella vaikea pitää itsensä poissa liiasta tavaroiden nostelusta, lattioiden luuttuamisesta tai muusta rehkimisestä. Iltaisin pullottava vatsa saa kuitenkin ymmärtämään, miksi lääkäri oli niin tiukkana kaiken ylimääräisen liikunnan suhteen. Munasarjat ovat vielä herkillä. Viikon verran pitäisi nyt malttaa olla rauhassa.

Tänään varasin ajan yksityiseltä lääkäriasemalta hCG-mittaukseen Felicitaksen lääkärin lähetteellä. Kotikaupunkimme lapsettomuuspolin käytäntöjen mukaan minun pitäisi odottaa kaksi viikkoa siirrosta ja sen jälkeen tehdä kotitesti virtsasta. Felicitaksen lääkäri oli kuitenkin sitä mieltä, että useamman KU:n taustalla on parempi ottaa hCG mahdollisimman aikaisessa vaiheessa ja arvioida sen perusteella mahdollista KU-vaaraa. Sikäli kun tulos nyt ylipäätään on plussa.

Viikko vielä...

2 kommenttia:

  1. Minusta on ihanaa rakennella omassa pienessä mielessään pilvilinnoja. Haaveilla siitä kaikesta ihanasta. Onneksi näitä haaveita ei meiltä voi kukaan kieltää tai viedä pois! Pidän peukut pystyssä, että pääsisit asustamaan rakentamaasi pilvilinnaan!

    VastaaPoista
  2. Onnea matkaan! Me ollaan aika lailla samassa tilanteessa kun molemmat elellään piinapäiviä :) Tosin sinä IVF:stä ja minä inssistä!

    Toivon, että tällä kertaa on teidän vuoro.

    VastaaPoista