torstai 24. helmikuuta 2011

Vesi

Voin pahoin pelkästä ajatuksesta juoda vettä. Olen tankannnut hullun lailla hyperin pelossa, ja nyt vesi on alkanut maistua pahalta. Miten tässä nyt näin kävi? Lempijuomani on aina ollut raikas, kylmä vesi (ja täyteläinen, mehevä punaviini). Nyt ällöttää.

Muuten olo on todella hyvä ja kävin jopa tänään töissä pyörähtämässä. Yritän olla lataamatta liikaa odotuksia huomiselle. Ja kuitenkin tuntuu, että pakahdun jo nyt rakkaudesta klinikan kaapissa odottavaan alkioon. En uskalla edes ajatella sitä vaihtoehtoa, että siirrettävää ei ole.

Huomenna selviää...

2 kommenttia:

  1. Taitaa olla suolatasapaino pielessä liiallisen veden juomisen vuoksi. Keho tietää, ettei liika vesi ole hyväksi, siksi se maistuu pahalta. Kannattaa juoda välillä vaikka mehua tai sitten lisätä veteen hieman suolaa ja sokeria. Laita googleen vaikka oral rehydration solution formula, jos kaipaat tarkempia ohjeita.

    Pidän peukkuja pystyssä, että alkio saadaan siirrettyä ja että se kiinnittyy sinne minne pitääkin ja saatte lapsen syliin asti. Tsemppiä!

    VastaaPoista
  2. Mä myös luulen että se johtuu suolatasapainosta. Muista syödä myös paljon proteiinia, minulle sanoi lääkäri, että sillä voi ehkäistä hyperiä veden lisäksi.
    Kauheasti hengessä mukana jännitän uutisia! Toivottavasti ovat tosi hyviä!! Paljon levollista mieltä, mitä ikinä huominen tuo tullessaan <3

    VastaaPoista