torstai 11. helmikuuta 2010

Piikki nro 1

Aamulla klinikalle, nopeat kuulumisten vaihdot, piikitys hoitsun valvovan silmän alla, jatko-ohjeet ja seurantaultrasta sopiminen. Kiitos ja näkemiin. Homma hoidettu alle vartissa. Eikä Puregon-kynällä itseensä pistäminen ollut ollenkaan kamalaa. Nipisti aavistuksen ja päälle muutaman minuutin kirvely mahanahassa. Pistoskohta ei vuotanut eikä ainakaan tässä vaiheessa arista yhtään. Turhaan jännitin. Ja kerrankin olin tyytyväinen omiin vatsamakkaroihini! Niistä sai oikein hyvän otteen pistosta varten. Niilläkin on siis tarkoituksensa... Vielä kun joku kertoisi, miksi samankaltaiset makkarat tarvitaan tuolla sivuilla, jenkkakahvoina.

KP9 kurkataan miten munasarjat on reagoineet mun minimaaliseen aloitusannostukseen ja mahdollisesti lisätään lääkemäärää. Sitten irrotellaan Pregnylillä ja yritetään vielä kerran saattaa homma kotiin ihan perinteisin konstein, vällyjen välissä. Jos (ja kyyninen kun) ei onnistuta, lähdetään isoilla panoksilla kohti IVF-keikkaa.

Niin tosiaan, edelliseen postaukseen viitaten... Menkathan alkoi heti kun kirosin täällä :) KP32 tulikin KP1.

4 kommenttia:

 1. Onnea matkaan! Mikä sun annos on? Meillä induktiot tehtiin Puregon 50iu. Ekalla kierroksella saaliina yksi folli ja toisella kaksi.

  Ja kuka tietää, jos se yllätystärppää jo tästä! Aina on toivoa :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos tsempityksestä :) Mulla annos on 75IU.

  t. Muumi itse

  VastaaPoista
 3. Oon taustaillu tätä sun blogia jo pidempään ja kovasti tsemppiä tähän yritykseen!
  Mullakin alkuannos oli toi 75IU ja sillä saatiin yks folli aikaseks :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos Anonyymillekin tsemppauksesta. Siitä huolimatta olen tosi pessimisti :(

  Mullahan johtofolli kehittyy luonnostaankin hyvin, clomeilla ja femareilla saatiin oikein hienot munikset aikaiseksi. Siitä huolimatta tulos on aina nega. Mun jäljellä olevasta munanjohtimesta ei ilmeisesti pääse mikään läpi... Mitä iloa on kasvattaa priimamunia, joilla on edessään umpitunneli? Itse uskon kolmen vuoden yrityksen jälkeen vain koeputkihedelmöitykseen. Päästäispä jo sinne!

  - Muumi

  VastaaPoista