tiistai 2. marraskuuta 2010

PAS nro1

Palasin vielä raportoimaan kuluvan hoidon käänteitä...

Alkionsiirto tehtiin eilen. Nyt odotetaan sormet ja varpaat ristissä yrittääkö arvokas 8-soluinen aarteemme kiinnittyä kohtuun. Yritä nyt edes, pieni!

En aio muuttaa elämänrytmiä tai tapojani. Ainoastaan alkoholi saa nyt jäädä (lukuunottamatta satunnaista punaviinilasia). Aion saunoa, liikkua ja tehdä töitä ihan normaalisti. Keskustelupalstat ovat pullollaan mielipiteitä ja neuvoja siitä, mikä on tai ei ole sopivaa alkionsiirron jälkeen. Toisaalta sitä miettii tuhoutuvatko alkion mahdollisuudet, jos ei nyt ota rennosti seuraavia kahta viikkoa... Mutta hei, ei mulla ole varaa heittäytyä kahdeksi viikoksi sohvalle foolihappoa vetelemään ja unohtaa koko muu maailma. Katsotaan nyt sitten miten käy.

Molemmat alkiomme selvisivät sulatuksesta. Olivat edelleen hyvälaatuisia 8-soluisia, kuten pakastettaessakin. Aikamoisia sisupusseja! Toista solua, sitä jota ei siirretty, viljellään vielä hetki ja katsotaan, josko se olisi uudelleenpakastuskelpoinen. Aika hienoa, jos näin on :)

Arvatkaas minne testipäivä osuu... Isänpäivään. Glups.

5 kommenttia:

  1. Tosi paljon onnea!!! Piinapäiväsuunnitelmatkin kuulostavat lupaavilta :)

    VastaaPoista
  2. Mä pidän peukkuja, että pääsette todella juhlimaan isänpäivää :)

    VastaaPoista
  3. Hurjasti onnea matkaan teille! Täällä myös pidetään peukkuja, että aarteenne tarraa lujasti kiinni :)

    VastaaPoista
  4. Onnea onnea ja vielä kerran onnea! Kunpa nyt kaikki onnistuisi! Tarrasukkia teidän pikkusisupussille!

    VastaaPoista
  5. Olipas hyviä uutisia! Lähettelen täältä ihan äärettömän paljon onnea ja paljon tarrasukkia pienelle sisupussille sekä pitkää pinnaa piinapäiviin!

    VastaaPoista