torstai 1. syyskuuta 2011

Jumittaa

Jotain hämärää tässä nyt on. Klikkejä pään sisällä.

Menin eilen shoppailemaan. Tarkoituksena etsiä jotain pientä kivaa vauvalle - tehdä se ensimmäinen ostos meidän lapselle. Kaikkea ihanaa löytyi, uutuuksia, alennuksia, vaikka ja mitä. Lopulta seisoin kassajonossa vain yhden pipon kanssa. Ja sekin tuli itselleni.

Uusi yritys tänään aamulla ja pikainen piipahdus lastenvaateosastolla. En osaa tarttua mihinkään. Olen hämilläni.

Tarkoituksena ei todellakaan ole ostella syntymättömälle vauvalle roipetta ylenmäärin, varsinkin kun tulemme saamaan paljon vauvatarvikkeita, leluja ja vaatteita kierrätyksenä siskoiltani ja ystäviltäni. Mutta jotain sitä haluaisi hankkia ihan itse, pelkästään meidän vauvaa varten. Ja silti en oikein osaa. Vieläkään.

Ehkä arvet ovat todellisuudessa suuremmat kuin myönnän itselleni.

7 kommenttia:

  1. Voi :(

    Osaisinpa lohduttaa Sinua. Anna itsellesi aikaa sopeutua ja luottaa. Älä tuomitse itseäsi tuntemuksistasi.

    Iloitse uudesta pipostasi :)
    Lähde uudelleen kauppaan sillä asenteella että "Mitäs uutta MINÄ tarvitsisin".

    Lämmin tervehdys Sinulle, tuntematon ystäväni

    VastaaPoista
  2. Minä kävin kolmesti "ostoksilla" ennen kuin viimein vein vauvan vaatteen kassalle. Enkä oikein osannut sormella osoittaa, että mistä kiikasti, kun olin kerran tullut joka kerta varta vasten vauvalle jotain ostamaan. Nyt on jo vähän helpompaa ostaa jotakin, mutta silti tänään menin hämilleni kun myyjä kysyi laskettua aikaani. Olet ihan normaali :) <3 Tai sitten ollaan yhdessä outoja;)

    VastaaPoista
  3. Kiitos blogistasi... Seuraan sivujasi ja iloitsen onnestasi... :)

    Minulla on taas ollut hieman toisin päin...
    Olen ostellut lasten vaatteita kasapäin ja mielin määrin kirppareilta, yms.
    Olemme yrittäneet lasta 2000-luvun alkupuolelta ja lähes joka kuukausi olen kiertänyt ja hypistellyt, ollen ihan varma, että nyt tärppäsi...
    Loppu tuloksena on, että meillä ei ole lasta, mutta sille lapselle olisi vaatteita ja leluja mielettömästi.
    Tänä syksynä sitten aloin raakasti jakelemaan tavaraa pois - kaikki kumminkaiman lapset ovat saaneet kasoja tavaraa...
    Luovutin, lapsi ei tule tavaran luo, en ole hetkeäkään lähempänä lasta, vaikka olisinkin varustautunut sen tuloon...

    Luulen, että kun aikaa kuluu ja lapsi syntyy, saat sinäkin ostettua sen sopivan jutun, joka on juuri teidän lastavarten hankittu...

    Onnellista odotusta...

    VastaaPoista
  4. Tiedän niin kovin hyvin tunteen. Itse olen hommannut tulevalle vauvalle tasan yhden asian: vakuutuksen (sen varalta, että joku asia menee pieleen). Hohhoi..

    VastaaPoista
  5. Anonyymi: se pipo ON ihana! Jopa minä kaikkien-talven-vihaajien-äiti oikein odotan pakkaskelejä nyt, jotta saan tuon pipon päähäni :)

    Shayna: kiva kuulla, että muutkin tekevät näitä typeriä hukkareissuja lastenvaateosastolle... sitä yrittää niin kovasti sopeutua kauan odotettuun äitiyteen - ja sitten pettyy, kun ei heti osaakaan.

    Jyvänen: mun ongelma on tosiaan aika pieni ongelma, myönnän. Vauva on kuitenkin vihdoin tulossa. Sinulle toivotan kaikkea hyvää ison halauksen kera. Riipaisevaa luettavaa sinun tarinasi...

    J: on se nyt kumma, kun ei me osata muuta kuin varautua pahimpaan. Mua jo naurattaa, kiitos :)

    VastaaPoista
  6. Mä muistan ensimmäisen reissun lastenvaateosastolle esikoista odottaessani. Ihmeissäni katselin niitä tovin, kunnes sitten kävelin tuttiosastolle, josta ostin tutin ja tuttinauhan :) No niille ei sit tullut käyttöä, mutta kyllä ne hyvin toimi tälle toiselle.

    Ps. Laitoin mailia.

    VastaaPoista
  7. Hei!

    Jotenkin kuulostaa niin tutulta. Itselläni myös lapsettomuus + hoitotausta ja nyt kotona tuhisee 3 viikkoinen ICSI alkuinen pikkumies. Itse en osannut / uskaltanut ostaa juuri mitään ennen vauvan syntymään, kun koko raskauden ajan mieltä kalvoin ajatus että ei tasta kuitenkaan tule mitään... vaunut ja turvakaukalon huolehtivat mummot, onneksi!
    Tänään olen menossa hyvillä mielin ostamaan syksy / talvi ulkoiluun sopivia vaatteita vauvalle, ehkä tämä menettämisen pelko hiljalleen alkaa hälvenemään....
    Tsemppiä ja kyllä niitä hankintoja ehtii näyttävästi tehdä sittenkin kun vauva on syntynyt.
    Vinkki : imetysliivit tai paritkin kannattaa ostaa ennen vauvan syntymään... ;) meillä mies tämänkin hankinnan sai tehdä itseni ollessa sairaalassa.
    Mukavaa ja aurinkoista syksyä :)

    Nainen -79

    VastaaPoista