maanantai 30. elokuuta 2010

Plussakipua

Uusintaverikokeesta ei ole kuulunut vielä mitään. Vuoto on loppunut, missään ei tunnu kipua. Olisikohan se hyvä merkki?

Surffasin äsken vertaisblogeja läpi ja kolmessa blogissa, jotka ensimmäisenä avasin, oli plussattu. En avannut enää seuraavia.

Ensimmäinen: onnittelin kommenttiosastolle aidon iloisena. Toinen: no jopas... johan nyt on plussatuulia, ajattelin, ja olin onnellinen blogaajan puolesta. Kolmas: ei vittu. Miksei me? Miksi tämä KU:kin vielä kiusaksi?

Plussat ympärillä sattuu taas.

9 kommenttia:

  1. Juuri mietin ihan samaa... :( Halaus sinne tuntemattomalta kohtalotoverilta ja voimia.

    VastaaPoista
  2. Toivotaan kovasti että vuodon loppuminen ja kivuttomuus olisi hyvä merkki! :)

    Sama homma noiden plussien suhteen itsellä, ei sillä etteikö kauan lapsettomuuden kanssa painineille sitä toivoisi mutta kuitenkin siellä takaraivossa nakuttaa toi sama että miksei me. Vielä blogien selaamisen jälkeen kun kirjautuu naamakirjaan ja siellä on pari ilmoitusta "Meille tulee talvivauva!!!" ja lisättyinä kuvina jotain hemmetin kesämassu 2010, niin ei paljoo enää hymyilytä. Saatana.

    Paljon voimia sinne! Teille todella toivon jo parempia aikoja, kyllä se sen aika jo olisi.

    VastaaPoista
  3. Olen kovin pahoillani kohdunulkoisesta. Toivottavasti tämä menisi nyt "hyvin" ja voisitte rauhassa jatkaa kohti sitä toivottua plussaa oikeassa paikassa.

    VastaaPoista
  4. Kyllä se valitettavasti niin on, että myös lapsettomuustaustaisten plussat ja lapset satuttaa. Joskus paljon vähemmän, kuin 'normaalien' ihmisten, joskus paljon enemmän. Tsemppiä!

    VastaaPoista
  5. En ole kokenut keskenmenoa, en kohdun ulkoista raskautta, en minkäänlaista raskautta vuosien yrityksenkään jälkeen. Vaikkei tilanteemme ole aivan sama, sillä sinä olet oikeasti menettänyt jotain ja minä suren sitä mitä en ole koskaan saanutkaan, niin uskon silti voivani samaistua tunteisiisi. Paljon voimia.

    VastaaPoista
  6. Mä selasin kanssa eilen huvikseni hakemiston kautta lapsettomuutta käsitteleviä blogeja piiitkästä aikaa ja varmaan 90%:sti niissä oli plussattu. Olivat sellaisia, että en ole ennen lukenut niin en onnitellutkaan.. Hyi minua.

    VastaaPoista
  7. Nyt on pakko kommentoida. Olen siis seurannut monia lapsettomuusblogeja lähinnä sen takia, koska ystäväni kärsii lapsettomuudesta. Ja olen huomannut, että toisten plussista ollaan kateellisia. Ymmärrän, että jos joku raskautuu helpolla, niin tuntuu pahalta. Mutta eikö se ole kuitenkin iloinen asia, jos lapseton plussaa? Sehän kertoo, että itselläkin (lapsettomalla) on vielä toivoa. Mielestäni ainakin on hyvin lohdullinen ajatus, että suurinosa lapsettomistakin kuitenkin plussaa jossainvaiheessa.

    En vaan oikein ymmärrä, miksi lapsettomien vertaistuki kommenteissaan toivoo toisilleen raskautta, mutta sitten toisen plussatessa se onkin ikävä uutinen ...hmmm....

    VastaaPoista
  8. Sivusta seuraajalle: Näillä asioilla ei ole järjen kanssa mitään tekemistä, tunteet on tunteita eikä niille voi mitään. Eikä se ole yhdeltäkään plussanneelta pois, jos Koko Maailma ei iloitse heidän puolestaan täysillä oman rikkinäisyytensä takia.

    VastaaPoista