torstai 26. elokuuta 2010

KU nro2

Kohdunulkoinen raskaus. Taas.

Kävin tänään klinikalla ja varoittivat heti, että ylimääräinen vuoto voi viitata KU-raskauteen. Ja mun kohdalla todennäköisyys on suurempi kuin normaalisti... Olen jo kerran ollut leikkauspöydällä KU:n vuoksi. Pikaisen ultarauksen jälkeen menin labraan verikokeisiin ja niistä näkyi kohonneet hCG-arvot. Raskaana siis ollaan, mutta väärästä paikasta :( Arvot on onneksi matalat, joten seuraamme tilannetta viikonlopun yli ja maanantaina käyn uudessa kontrollissa.

Voi kunpa luonto hoitaisi tämän nyt itsekseen! Leikkaukseen ja saikulle tässä nyt kaiken viimeisimmäksi halutaan. Puuuuh...

8 kommenttia:

  1. Voi hurjuus... Ei ole reilua :-( Mietinkin eilen, mikä ihme mahtaa aiheuttaa verenvuodon heti menkkojen jälkeen. Nyt toivon oikein kovasti, että tuo KU-raskaus päättyisi mahdollisimman pian itsekseen etkä joutuisi operoitavaksi. Lämmin halaus ja paljon voimia sulle!!

    VastaaPoista
  2. Voi :( Osanottoni <3 Ja voimia.

    VastaaPoista
  3. Kurjaakin kurjempaa :( Niin lähellä, mutta niin kaukana. Voimia!

    VastaaPoista
  4. Voi ei, olen tosi pahoillani. Hirmuisesti voimia!

    VastaaPoista
  5. Miten voi... Kylläpä teitä taas koetellaan. Kovasti jaksamista!

    VastaaPoista
  6. Eksyin tänne jotain kummaa reittiä ties kuinka monen blogin kautta, ja nyt on kyllä pakko pahoitella :(

    En osaa edes kuvitella, kuinka ahdistavaa on tietää olevansa raskaana, mutta samalla tiedostaa ettei se raskaus tule etenemään loppuun asti ja saa vielä pelätä leikkausta ja mahdollisia komplikaatioita.

    Mä pidän peukkuja, että selviäisit ilman leikkurikeikkaa tällä kertaa. Ja vielä isommat peukut lähtee sille, ettei neljättä vuosipäivää tarvitsisi enää viettää <3

    VastaaPoista
  7. Voi miten kurjaa :( Olen pahoillani.

    VastaaPoista
  8. eikä?!? Hurjan paljon voimia ja toivotaan, että luonto ymmärtää hoitaa tämän!

    *Haleja*

    VastaaPoista