tiistai 22. helmikuuta 2011

Saalis

Punktio takana ja saaliina 14 munasolua. Folleja oli kaikkiaan 22.

Viimeksi sekä folleja että kypsiä muniksia oli enemmän, mutta ehkäpä nämä ovat laadukkaampia ja hedelmällisempiä. Suuresta määrästä huolimatta emme viimeksi saaneet kuin 3 siirtokelpoista alkiota. Tälläkin kertaa mies hoiti osuutensa nopeasti ja sperman laatu oli taas erinomainen. Siitä ei ainakaan pitäisi jäädä kiinni.

Itse toimenpide oli nopea ja kivuton. Rakkulat kuulemma täyttyivät tyhjennyksen jälkeen verellä, joten hyperin riski on olemassa. Pakko siis ottaa välipäivät rennosti sohvalla makoillen ja vettä juoden. Huomenna nähdään kuinka kipeäksi olo muuttuu, kun kipulääkkeiden vaikutus lakkaa.

Jos hyperi ei pilaa suunnitelmia, on perjantaina edessä suuri päivä. Päivä, jolloin saa luvan haaveilla ja toivoa. Jolloin on helppo uskoa ihmeisiin ja unohtaa pelot edes hetkeksi. Mahdollisuuksien päivä.

7 kommenttia:

  1. Vautsi, hieno saalis! Oikein hyviä lepäilyjä ja juopotteluja ja onnea paljon sitten perjantaille! Oliko sulla yhtään tukala olo tai kipuja esim. istuessa tai kävellessä ennen punktiota, kun sullakin noita rakkuloita oli kuitenkin noin paljon? Itsellänihän oli aika tukalaa olla ennen punktiota syksyllä, joten sillä vaan uteliaisuuttani kyselen. Toivottavasti ei enää tule mitään kovia kipuja näin jälkikäteen.

    VastaaPoista
  2. Kiitos em :) Olo ei ole ollut ollenkaan tukala, on tuntunut vain pientä nippailua munasarjoissa. Viimeksi vatsa alkoi aristaa välipäivien aikana, siirtoa odotellessa. Hyperistä ei tosin silloin varoiteltu, joten en osannut paljon lepäilläkään kun olo oli muuten hyvä.

    - Muumi

    VastaaPoista
  3. Wau - mahtava saalis. Siinä on mennyt tovi, kun noin montaa on keräilty. Minulta saatiin aina 4-7 ja sekin tuntui jo pitkältä ajalta siinä telineessä...

    Onnea matkaan!

    VastaaPoista
  4. Hieno saalis! Nauti tästä, jokainen hyvä uutinen kerrallaan on aina yksi voitto:) Toivottavasti tästä vain paranee!

    VastaaPoista
  5. Upeastihan tuo meni! Ajattele, minulla oli vain 3 munista, ja tulin siitä yhdestä siirretystä raskaaksi. Kovasti paljon onnea, ettei tulisi hyperiä ja pääsisit siirtoon!

    VastaaPoista
  6. Olen seuraillut blogiasi jonkun aikaa ja nyt ajattelin jättää itsestäni jäljen. Ja tietty onnea hienosta tuloksesta! Hyvää lepäilyä, hus hyper ja paljon tsemppiä siirtoon!

    VastaaPoista
  7. Voi miten hieno saalis!! Nyt mahdottoman paljon onnea matkaan!

    Hengessä mukana!

    VastaaPoista