tiistai 1. helmikuuta 2011

Ihana IVF

Ensi viikolla nollaultraan. Ihana, tuottoisa ja tuloksekas IVF alkaa!

Minulla on tunne, että tämä hoitokierros on THE hoitokierros. Ja uskokaa tai älkää, tämä ei ole epätoivoista itsepsyykkausta, vaan uskon ihan oikeasti, että nyt on meidän vuoromme onnistua. Jos tuoresiirtosta ei tärpää, niin PAS sitten viimeistään.

En tiedä, mistä hyvä fiilis kumpuaa. Ehkä taivaalla möllöttävällä kevätauringolla on jotain tekemistä tämän kanssa. Ehkä olen kehittänyt itselleni mielikuvitusmaailman suojellakseni itseäni uusilta kolhuilta. Tai ehkä alkava hoito ja toivonkipinä saavat taas uskomaan mahdottoman todeksi ja vaaleanpunaiset unelmat osaksi meidän elämää.

Yhtä kaikki. Olen innoissani.

4 kommenttia:

  1. Upeaa - noin hieno tunnelma tietää hyvää! :-) Varmasti olet väsynyt vastoinkäymisiin, ja nyt koet ihan ansaitusti, että on ilon ja onnen vuoro! Uuteen hoitoon onkin paras lähteä positiivisella asenteella - ja oikeastaan sama pätee mihin tahansa projektiin.

    VastaaPoista
  2. Kuulostaa hyvältä! Minulla oli samanlainen fiilis meidän kolmannen hoitomme suhteen, vaikka usko kyllä romahti kun tuoresiirrosta tulikin negaa. Tsemppiä ja onnea matkaan!

    VastaaPoista
  3. Täällä ollaan hengessä mukana! Kovasti onnea matkaan, kiva kuulla että olet näin positiivisella mielellä!

    VastaaPoista